logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Aura zwembadoverkappingen


Een zwembadoverkapping verlengd het zwembad-seizoen met enkele maanden. U kunt zwemmen van de vroege lente tot de late herfst in het geval u uw zwemwater niet verwarmd. Bij verwarming kunt u het gehele jaar genieten. De temperatuur binnen de overkapping ligt gemiddeld 10 graden hoger dan de buitentemperatuur. Hierdoor heeft u minder verdamping, wat energie bespaart. Daarnaast zorgt een zwembadoverkapping voor minder vervuiling van het zwembadwater waardoor u minder chemicaliën hoeft te gebruiken.


Voor elk bad de juiste overkapping

Aura is al sinds 1991de proffesional op het gebied van hoogwaardige zwembadoverkappingen. Gevestigd in Klagenfurt,

Oostenrijk. Aura biedt een professionele, hoogwaardige productielijn met een hoog afwerkingsniveau. Veel modellen zijn in verschillende maten leverbaar, uitgevoerd in gepoedercoat aluminium, voorzien van een door Aura ontwikkelde kunststof (transparant SAN).


Voordelen

Iedere overkapping van Aura heeft een winddichte constructie, rubber afdichtingen (geen kit), stormverankering en niet zichtbare verbindingselementen uit RVS. Verder zijn de overkappingen van Aura zeer vriendelijk in gebruik om de loopwielen in aluminium met RVS glijlagers zorgen ervoor dat de overkapping ‘zeer licht loopt’ over een extreem lage looprails (slechts 1cm. hoog).


Maatproduct

Een overkapping van Aura wordt tot op de milimeter nauwkeurig geproduceerd.


Opties

Met de vele opties van AURA past u de overkapping aan uw wensen en situatie. Kijk voor meer modellen bij onze projecten zwembadoverkappingen.


Folders

Klik hier voor alle informatie folders over de verschillende modellen.

Aura

zwembad

overkapping