logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Een grote afwijking in de PH- en chloorwaardes van het zwembadwater kan leiden tot irritaties van de huid, ogen en oren. Meet u daarom voor optimaal zwembadwater 1 keer in de week de PH- en chloorwaardes. Een goede PH-waarden ligt tussen de 7.2 en 7,4, vrije chloor ligt tussen 1 en 2 mg./liter. Wanneer u wekelijks uw zwembadfilter terugspoelt, wordt er een forse hoeveelheid water ververst. Dit is nodig om het gebonden chloorgehalte laag te houden. 


Onderhoudsproducten


Natuurlijk is er ook veel op het gebied van zwembad onderhoud om een en ander te vergemakkelijken, zoals: schepnetten, borstels, bodemzuigers, automatische bodemzuigers. Kijkt u hiervoor bij onderhoudsproducten.


Uw zwembad heeft twee keer per jaar groot onderhoud nodig, het zwembad dient dan winter- en/of zomerklaar gemaakt te worden.


Onderhoudscontracten


Uiteraard kunnen wij van Aqua-Garden Totaalprojecten u al het onderhoud uit handen nemen. Wij bieden u diverse service abonnementen.


Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel of mailt u voor een afspraak bij u op locatie of bij ons in de showroom. Een afspraak op locatie kan zowel 's avonds als in het weekend. Wellicht dat wij, geheel vrijblijvend, een onderhoudsofferte op maat voor u mogen maken.Zwembad onderhoud


Het langst plezier van uw zwembad en/of spa bad behoudt u door goed onderhoud. Maar wat houdt dit nou precies in? 


Onderhoud


De pomp van uw zwembad zorgt ervoor dat het water door de filters worden gezogen, zodat kleine onzuiverheden worden gefilterd uit het water.


De skimmers zuiveren het zwembadwater van vuil zoals, vliegjes, bladeren en ander klein vuil. Dit zwembad onderhoud gebeurt automatisch door de technische installatie van uw zwembad. Maar dit is natuurlijk niet het enige dat er moet gebeuren om de waterkwaliteit van uw zwembad te behouden. Het is ook erg belangrijk dat u op tijd de juiste chemicaliën en schoonmaakmiddelen toevoegt aan het zwembadwater.

Zwembad onderhoud