logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

LOREM IPSUM DOLOR

LOREM IPSUM DOLOR

Zwembadafdekking


Een zwembad isoleren is net als bij een huis geen must, maar wel pure winst. Immers energie (warmte) welke reeds in het zwembad aanwezig is moet per definitie graag behouden worden. Aldus een eerste belangrijke (vaak doorslaggevende) reden om voor een afdekking te kiezen.


Echter, er zijn meerdere en goede beweegredenen om een afdekking aan te schaffen. Wat te denken van het creëren van extra veiligheid voor mens en dier rondom uw zwembad? Ook het invallen van blad en vuil wordt tegengegaan doordat dit niet meer rechtstreeks in het water maar op de afdekking zal vallen.


Ook de kosten van desinfectie van het zwembadwater worden beperkt, immers niet alleen warmte verdampt maar ook chloor en/of andere desinfectiemiddelen blijven door isolatie langer voor het zwembadwater behouden.


Welke afdekking past in uw situatie het beste?


Dat is mede afhankelijk van de gewenste functionaliteit en vorm van het zwembad. De zwembadafdekking gebruikt u telkens weer, jarenlang! De afdekking is direct zichtbaar en bepaalt daarom ook de vormgeving van uw zwembad.


De afdekking geeft vorm en kleur aan uw zwembad en moet vaak bediend worden, daarom is een goed werkend en passend systeem belangrijk. In ieder geval een belangrijke overweging vooraf aan de uiteindelijke keuze van de samenstelling van uw eigen zwembad.

We onderscheiden 5 typen afdekkingen:


1. Hydrodeck heeft alles, volautomatische bediening, veiligheid, verwarming, isolatie en fraaie inbouwopties. De sterke lamellen zorgen voor veiligheid en daarnaast verwarmen solarlamellen perfect


 

2. Thermodeck zorgt voor isolatie, schoonheid, lange levensduur en een halfautomatische bediening. Deze hoogwaardige schuimafdekking is leverbaar in meerdere kleuren. In combinatie met de fraaie oprolsystemen ontstaan fraaie afdekkingen.


 

3. Ecodeck staat voor functionaliteit en isolatie. Door het lage gewicht van de afdekking zijn eenvoudige oprolsystemen mogelijk. Daardoor kunnen zowel de kleine als de grotere zwembaden met het Ecodeck zeer economisch worden afgedekt.


4 & 5. Safeddek en Safedek plus veiligheidsafdekkingen zijn multifunctioneel. Ze voorzien in de behoefte aan veiligheid, isolatie en eenvoud. Tevens bieden Safedeck en Safedeck Plus volledige bescherming tegen vervuiling. Safedeck Plus is tevens toepasbaar op vrije vorm baden.
Contact


Wenst u meer informatie? Bel of mail voor meer informatie of een afspraak bij u thuis of in onze showroom.

Zwembad

afdekking