logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Renovatie van de tuin


Uiteraard renoveren wij ook tuinen. Het renoveren van tuinen wordt steeds meer toegepast. Als u jaren niets aan uw tuin heeft gedaan of als u net een nieuw huis heeft gekocht met een tuin die nooit is onderhouden. Vaak steekt u dan liever uw geld en energie in het verbouwen van het nieuwe huis en wordt de aanleg van compleet nieuwe tuin even opzijgeschoven.


Een tuin renovatie is dan zeker een goedkoper alternatief, dan dat u een compleet nieuwe tuin laat aanleggen.

Voordelen


Een van de voordelen van een tuinrenovatie is dat de basiselementen van de tuin behouden blijven. Dit voorkomt grote investeringen en zorgt ervoor dat u met een beperkt budget toch een mooie tuin krijgt. Onze vakkundige hovenier kijkt goed naar welke planten en bomen hergebruikt kunnen worden en hoe er met de bestrating in de tuin kan worden omgegaan.


Tuinrenovatie niet mogelijk


Soms komt het voor dat er in bepaalde situaties het renoveren van de tuin geen zin meer heeft. Dan is uw enige mogelijkheid om de tuin opnieuw aan te laten leggen. Ook dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. Op basis van een tuinontwerp welke wij voor u verzorgen kunnen wij een compleet nieuwe tuin voor u realiseren.


Contact


Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken een afspraak met u op locatie. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om een passende offerte voor u te maken. Of komt u langs in onze showroom, hier kunt u 6 dagen in de week op afspraak terecht.


Tuinrenovatie