logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

Te koop:

laaste showroom tuinmeubelen WEG = WEG!

Tuinmeubelen en Loungesets van Exotan, Triniti en Adezz


Exotan:


De meubels in de Exotan serie onderscheiden zich door hun natuurlijke materialen en authentieke uitstraling. Hout keert veelvuldig terug in de meubels van Exotan, aansluitend bij de trend van back to basic. Ook geeft hout elk meubel een heel duurzaam karakter. Innovaties zijn ook herkenbaar aan het gebruik van weer geheel andere materialen.


Door de eenvoud in vormgeving ligt het accent bij Exotan vooral op het genieten zelf. Dining, lounging, relaxing of cooking: het kan allemaal. Romantisch met z’n tweeën op een lange zomeravond of gezellig aan de lange tafel met vrienden. In elk meubel van de Exotan serie staat kwaliteit voorop. De materialen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit.


Triniti:


Triniti is het merk dat design in de tuin brengt, voor een heel aantrekkelijke prijs. Eén voor één zijn het meubels die individualiteit uitstralen. Is het niet in het ontwerp, dan wel in de toepassing exclusief ogende materialen en aparte stoffen.


Triniti vertaalt de actuele trends in lounging en dining in meubels die lang hun aantrekkingskracht behouden. De belijning is tijdloos, de materialen duurzaam. Dat maakt Triniti tot een tuinmeubelcollectie met een heel sterke propositie: meubels op het snijvlak van trends, innovatie en degelijkheid. De luxe ogende meubels zijn een aanwinst voor elke tuin.


Adezz:


ADEZZ produceert al sinds 1991 in eigen productiebedrijven een grote reeks gespecialiseerde producten voor de hovenier/tuinarchitect zoals: plantenbakken, tuinhaarden en vijvers. Het specialisme van ADEZZ is kwalitatief hoogwaardige producten maken voor een zeer concurrerende prijs. ADEZZ maakt ook maatwerk producten, met verschillende RAL kleuren. Dit duurzaam Nederlands kwaliteitsmerk zal zeker waarde toevoegen aan uw tuinontwerp. In onze showroom verkopen wij dan ook de prachtige producten van Adezz. Kom langs en laat u inspireren.

Tuinmeubelen:

Loungesets:

Ligstoelen:

Tafels:

Milan diningset

(placeholder)
(placeholder)

Adezz diningset

Tom loungeset

Milan sunlounger

Ibiza sunlounger

Stella vuurtafel

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)