logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Sauna


Heerlijk relaxen in een eigen sauna thuis, wie wil dit nou niet? Dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres.


Wij bieden de mogelijkheid om een binnen of buitensauna voor u te realiseren conform uw wensen. U kunt hierbij denken aan een sauna in uw poolhouse, gecombineerd met een zwembad of in uw wellness ruimte in huis.


Tevens kunt u bij ons terecht voor de (infrarood)sauna's van het merk Holl's.


In ons assortiment op het gebied van sauna's bieden wij u twee mogelijkheden:


Sauna op maat gemaakt

U wenst een sauna op maat? Dat kan, Aqua-Garden Totaalprojecten heeft veel ervaring met maatwerk sauna's bij particulieren.


Wij bieden de mogelijkheid om een binnen- of buitensauna voor u te realiseren conform uw wensen en behoeften. U kunt hierbij denken aan een sauna in uw poolhouse gecombineerd met een zwembad of in uw wellness ruimte in huis.


Bijna alles is mogelijk bij een sauna op maat, onze specialisten helpen u dan ook graag bij het opstellen van geheel vrijblijvende offerte op maat.


(Infrarood) sauna's van het merk Holl's

In ons assortiment bieden wij u de sauna's van het merk Holl's.


Holl's ontwerpt en fabriceert infrarood cabines, de traditionele sauna, hammam, maar ook de bij ons te verkrijgen, de unieke sauna relaxstoel.


Holl's ontwerpt unieke, kwaliteit producten, die veel comfort bieden voor uw welzijn. Alle producten zijn dan ook uitgerust met de beste technologieën. Zij geloven dan ook dat comfort essentieel is voor uw welzijn.  


Ontdek bij ons de collectie Holl's, speciaal ontworpen om aan uw exacte behoeften te voldoen op het gebied van design, technologie en ruimte. Bekijk hier de verschillende modellen.


Contact

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden of een offerte op maat, neemt u dan contact met ons op.

Sauna