logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Offerte aanvragen


Klanten vragen ons steeds vaker of het mogelijk is om online een offerte voor aanleg van een zwembad, tuin of renovatie hiervan aan te vragen.


Uiteraard kunnen wij hievan een richtprijs aangeven, maar iedere situatie is verschillend.


Als het namelijk op zwembadbouw of tuinaanleg aankomt, zijn er vele mogelijkheden. Het soort zwembaden, de omgeving, uw wensen, maar ook aanvullende opties hebben invloed op de prijs.


Om u een beter inzicht in de kosten voor bv. de bouw van een bouwkundig zwembad te geven, hebben wij voor u een aantal voorbeeld offertes online gezet, zodat u weet waar u rekening mee kunt houden.


Neemt u gerust, vrijblijfend contact met ons op voor al uw vragen over aanleg van zwembaden, tuinen, renovatie, poolhouses, sauna, wellness en/of onderhoud hiervan.


Gebruikt u hiervoor het formulier offerte aanvraag en indien wij aanvullende vragen hebben n.a.v. uw aanvraag zullen wij telefonisch of per mail contact met u opnemen.


Indien u zelf aanvullende vragen heeft, neemt u dan telefonisch contact met ons op op telefoonnummer 0252-620659. Tevens kunt u op afspraak langs komen in onze showroom of maakt u een afspraak op locatie. Een afspraak kan ook 's avonds of in het weekend.

Offerte aanvragen

Offerte formulier