logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

(placeholder)

Onderhoud

Voor de dagen dat je werkt, krijg je salaris. De student gaat het beroep uitoefenen waarvoor hij of zij een opleiding volgt.


Als erkend leerbedrijf is Aqua-Garden Totaalprojecten in staat om de student opdrachten te laten vervullen die hij of zij nodig heeft om aan de eind termen (via tussentijdse toetsen) te kunnen voldoen.


Aqua-Garden Totaalprojecten helpt je bij jouw stage of leerwerkplek. Hebben wij jouw interesse gewekt of wil je meer informatie? Bel 06-53356593 (dhr. R. Geldof) of mail naar ramon@aqua-garden.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.


Aqua-Garden Totaalprojecten is een SBB erkend leerbedrijf


Een leerbedrijf is een bedrijf waar een scholier, die een opleiding volgt, stage kan lopen of een leerbaan (leerwerkplek) combineert met een opleiding.


Stage lopen is bij de meeste opleidingen een belangrijk onderdeel van de studie. Een stage is vaak van essentieel belang voor het behalen van je diploma. Een stage kan verschillen van een aantal weken tot meestal 3 maanden.


Heb jij een leerbaan? Dan ga je 3 tot 6 maanden bij een officieel erkend leerbedrijf werken. Meestal ga je dan 1 dag per week naar school. De andere dagen werk je.

Erkend leerbedrijf