logo aqua-garden totaalprojecten
(placeholder)
offerte aanvragen
(placeholder)
(placeholder)

© 2018 www.aqua-garden.nl - kvk 65157567 - algemene voorwaarden - pivacy policy - alle prijzen zijn incl. 21% BTW

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Zwembad

Tuin

Wellness

Over ons        Leerbedrijf          Projecten        Vacature        Showroom         Contact

(placeholder)

Onderhoud

Bedrijfstuinen


De bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw bedrijf, een goed aangelegde en onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf. Het maakt niet alleen een goede indruk op de klanten maar ook op de omgeving.


De bedrijfstuin is er natuurlijk niet alleen voor de klanten, ook voor uw werknemers is een sfeervolle bedrijfstuin een fijne plek om te pauzeren en te ontspannen in de buitenlucht.


Ontwerp en aanleg

Voor het ontwerp en de aanleg van een bedrijfstuin kijken wij altijd eerst naar de aard van uw bedrijf en de gewenste uitstraling van uw pand, om zo samen tot een compleet resultaat te komen.


Bij al onze tuinontwerpen nemen wij de tijd om uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen. U weet dan ook zeker dat het ontwerp dan ook daadwerkelijk zo gerealiseerd wordt zoals u dat wenst.


Onderhoud van uw bedrijftuin

Voor onderhoud van uw bedrijfstuin kunt u uiteraard ook bij ons terecht, hiervoor hebben wij diverse onderhoudscontracten.


Contact

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel of mailt u voor een afspraak bij u op locatie of komt u langs in onze showroom. Een afspraak kan zowel 's avonds als in het weekend. En wellicht dat wij, geheel vrijblijvend, een offerte op maat voor u mogen maken.Bedrijfstuin